Vi har igen i år gjort det nemt for dig at stå for maden til årets sidste fest!
Det eneste du skal koncentrer dig om, er at være tilstede ved dine nærmeste.
Vi har sammensat en lækker nytårsmenu bestående af tre indledende snacks til at vække appetitten samt en tre retters menu.
Vi har i år allieret os med CS Vine og tilbyder derfor vinmenu nøje udvalgt til snacks samt hver ret.

Nj Dining
NYTÅRSMENU
Menu
SNACKS
Canapé med kammuslingtatar, frisk lime, karamelliseret stikkelsbær, sylt & frisee
Krustade med spicy snekabbesalat & karse
Sprød chips med Karl Johanstøv & purløgsmayo
BRØD
Hjemmebagt Manitobabrød med pisket brunet smør
FORRET
Torsk på crouton, karamelliseret blomkålspuré, råmarineret fennikel, urteolie & skaldyrsbisque med cognac
HOVEDRET
Stegt oksemørbrad med timian, selleripuré, bagt løg, med sennepskorn, syltede små perleløg, sorte trompetsvampe & portvinssauce med morkel
DESSERT
Blondie, Callebaut mælkechokolade ganache, syltede bær, sprød tuille & tørrede blomster
550 kr. pr. kuvert
Tilkøb
Vinmenu 1 (passer til 4 pers.) - 850 kr. pr. vinmenu
Vinmenu 2 (passer til 4 pers.) - 1.050 kr. pr. vinmenu
10g. Baerii caviar med blinis & creme fraiche - 220 kr.
Fine de Claire østers & citrusvinaigrette (leveres åbnet) - 40 kr. pr. stk.
Til menuen vil der medfølge fuld beskrivelse af fremgangsmåde til hver ret, så det er nemt at gå til.
Nytårsmenu bestilles via mail kontakt@njdining.dk senest d. 25 december!
Afhentning d. 31 december mellem kl. 10-14.
- Præcis afhentningstidspunkt vil fremgå ved bestilling.
Afhentningssted: Gammel Højmevej 66, 5250 Odense SV.
Betaling via MobilePay eller kontooverførsel:
- MobilePay: 379818
- Konto: 6880 - 1119683