
Nj Dining
Sæson menu
November & December
Oplevelsen
FINE DE CLAIRE ØSTERS:
Frugtig olivenolie & citron.
KYLLINGECHIPS
& purløgsmayo
SALTMANDLER
BRØD
Hjemmebagt foccacia med tørret sort oliven & rosmarin hertil økologisk smør med sydesalt fra Thise
KAMMUSLINGTATAR
Frisk lime, pisket creme fraiche, karamelliseret stikkelsbærpuré & æble/estragon vinaigrette
FRILANDSKALV
Sprød kartoffel, selleripuré, glaseret rødbede, figen & morkelsauce
HVID CHOKOLADEMOUSSE TÆRTE
Æblekompot med vanilje, citronverbena, havrekrumble & vaniljeis.
595 kr. pr. person
Min. 10 kuverter
Nj Dining
Helheden
FINE DE CLAIRE ØSTERS:
Frugtig olivenolie & citron.
KYLLINGECHIPS
& purløgsmayo
SALTMANDLER
SORTE KALAMATA OLIVEN
BRØD
Hjemmebagt foccacia med tørret sort oliven & rosmarin hertil økologisk smør med sydesalt fra Thise
KAMMUSLINGTATAR
Frisk lime, pisket creme fraiche, karamelliseret stikkelsbærpuré & æble/estragon vinaigrette
FASANTERRINE
Syltede sorte trompetsvampe, kirsebærkompot, kirsebær broken gel med sichuanpeber, balsamico vinaigrette & cognac blanquette
FRILANDSKALV
Sprød kartoffel, selleripuré, glaseret rødbede, figen & morkelsauce
HVID CHOKOLADEMOUSSE TÆRTE
Æblekompot med vanilje, citronverbena, havrekrumble & vaniljeis.
795 kr. pr. person
Min. 8 kuverter


Nj Dining
Deluxe
FINE DE CLAIRE ØSTERS:
Frugtig olivenolie & citron.
CONFIT DE CANARD CROQUETTE
Abrikos & salvie
KYLLINGECHIPS
& purløgsmayo
SALTMANDLER
BRØD
Hjemmebagt foccacia med tørret sort oliven & rosmarin hertil økologisk smør med sydesalt fra Thise
KAMMUSLINGTATAR
Frisk lime, pisket creme fraiche, karamelliseret stikkelsbærpuré & æble/estragon vinaigrette
FASANTERRINE
Syltede sorte trompetsvampe, kirsebærkompot, kirsebær broken gel med sichuanpeber, balsamico vinaigrette & cognac blanquette
FRILANDSKALV
Sprød kartoffel, selleripuré, glaseret rødbede, figen & morkelsauce
UDVALG AF 3 OSTE
Sødt & knækbrød
HVID CHOKOLADEMOUSSE TÆRTE
Æblekompot med vanilje, citronverbena, havrekrumble & vaniljeis.
865 kr. pr. person
Min. 8 kuverter
Nj Dining
Exclusive
FINE DE CLAIRE ØSTERS:
Frugtig olivenolie & citron.
CONFIT DE CANARD CROQUETTE
Abrikos & salvie
CAVIAR
Vaffel & creme fraiche
KYLLINGECHIPS
& purløgsmayo
SALTMANDLER
SORTE KALAMATA OLIVEN
BRØD
Hjemmebagt foccacia med tørret sort oliven & rosmarin hertil økologisk smør med sydesalt fra Thise
KAMMUSLINGTATAR
Frisk lime, pisket creme fraiche, karamelliseret stikkelsbærpuré & æble/estragon vinaigrette
BBQ TORSK
Hokkaidopuré, syltet spæde karotter, timianolie & skaldyrsbisque
FASANTERRINE
Syltede sorte trompetsvampe, kirsebærkompot, kirsebær broken gel med sichuanpeber, balsamico vinaigrette & cognac blanquette
FRILANDSKALV
Sprød kartoffel, selleripuré, glaseret rødbede, figen & morkelsauce
UDVALG AF 3 OSTE
Sødt & knækbrød
HVID CHOKOLADEMOUSSE TÆRTE
Æblekompot med vanilje, citronverbena, havrekrumble & vaniljeis.
1.200 kr. pr. person
Min. 6 kuverter
Leje af kok: 350 kr. i timen
Kørsel til Sjælland: 1.200 kr.
Kørsel i Trekantsområdet: 500 kr.
Kørsel længere end Trekantsområdet i Jylland: 700 kr.
Kørsel på Fyn: 350 kr.
