Private dining

Private dining i private omgivelser

Med vores private dining koncept, ønsker vi at give dig en gastronomisk oplevelse i private omgivelser.

Med dette koncept ønsker vi at skabe rammerne for en uforglemmelig aften, hvor du kan læne dig tilbage og være tilstede for dine gæster.
Vi tager os af alle forberedelserne og kommer hjem til dig for at tilberede og lægge en sidste hånd på et lækkert måltid mad.

NJ Dining er en helhedsoplevelse hvor du kan byde dine gæster velkommen uden at skulle stå i køkkenet, vi sørger for et lækkert måltid mad så du kan stå for et fantastisk tilstedeværende værtskab.

‘’You learn a lot about someone when you share a meal together’’

- Anthony Bourdain

Se aktuelle menuer under sæsonmenu

Se sæsonmenu

Vi tilbyder private dining som en unik helhedsoplevelse 

Private dining egner sig både til små og store selskaber f.eks. i forbindelse med fødselsdag, møder, julefrokost, jubilæum, bryllup og meget mere. 
Uanset anledningen, tilpasser vi vores private dining efter jer, så I får en uforglemmelig oplevelse der passer perfekt til begivenheden.

Vi medbringer selv tallerkner, så anretningen opnår det ønskede udtryk, da vi jo både spiser med mund og øjne. Derefter serverer og præsenterer vi maden ved bordet, og er I mere end 12 personer vil vi have en tjener med, for at I får den bedst mulige oplevelse. 

Lej en professionel kok til private dining

Har du brug for en professionel kok til det næste arrangement? Så kontakt NJ Dining allerede i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan være med til at skabe en uforglemmelig oplevelse der lever op til de forventninger og ønsker I har.  

Kontakt os og hør mere på telefon 27 14 52 83, mail kontakt@njdining.dk eller via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os i dag og hør mere